spacer_home_TOP
Back_over wintek

Over Wintek 

Wintek is een professioneel bedrijf in advies en plaatsing van ramen, deuren, veranda’s en garagepoorten.

De N.V. Wintek werd opgericht in 1994 door Geert Verbeelen en Deglinne Jos. Wij bundelden onze ervaring op technisch, commercieel en financieel vlak tot een perfect samenwerkend management. Onder ons beleid groeide de onderneming uit tot een professioneel en gezond bedrijf met een volwaardig team van verkopers, opmeters,  plaatsers en naservice-techniekers.

Ondertussen bestaan wij 23 jaar en zijn wij er terecht fier op dat wij ondertussen gerust het grootste bedrijf in de regio in ons vakgebied mogen worden genoemd.

De constante groei van ons bedrijf maakte het voor ons noodzakelijk om te kiezen voor een betrouwbare partner voor de aanlevering van ramen en deuren met de nodige productiemogelijkheden.

Wij waren dan ook vereerd om in maart 2006 als eerste in Belgie een Newlook Profel showroom te mogen openen. De verregaande samenwerking met onze vertrouwde en enige leverancier PROFEL heeft geleid tot een uitzonderlijk uitgeruste trendy toonzaal van meer dan 700 m2 te Tienen.

In een gezellige en aangename sfeer laten wij U alle mogelijkheden ontdekken van hedendaags buitenschrijnwerk van topkwaliteit. De modulaire opbouw zorgt ervoor dat wij U steeds alle toonaangevende vernieuwingen vlot kunnen inpassen. Onze toonzalen blijven zo steeds up to date.

In 2012 hebben wij een 2de toonzaal in Leuven geopend , gelegen aan de bekende Vaartkom. Aangezien een groot gedeelte van onze afzetmarkt zich in het Leuvense bevindt vonden wij het opportuun om ook deze klanten een betere service te geven met een nieuwe showroom in hun buurt. In deze trendy winkel in een trendy buurt kunnen wij de klanten in een aangename sfeer ontvangen en adviseren.